fbpx

Diensten

Werving & Selectie: Selectiviteit voor onbepaalde tijd
FlexSelectief Werkt verzorgt bij Werving & Selectie het gehele traject van het opstellen van een helder profiel tot aan het afrondende gesprek. Wij nemen alle tijdrovende werkzaamheden uit handen van de opdrachtgever. Wij zetten onze kennis en ervaring in om een effectieve match te realiseren. Wij sturen niet alleen op diploma’s maar juist op het aanwezige talent, houding en gedrag, vaardigheden en kennis. Bij een geslaagde Match komt de kandidaat direct en rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Uitzenden: Effectieve Match voor flexibele periode
Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een geschikte kandidaat voor een vacature voor flexibele periode? FlexSelectief Werkt beschikt binnen de regio over een breed netwerk van gemotiveerde en ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wij richten ons werk zo in dat de opdrachtgever geen werkgeversrisico’s draagt en niet wordt opgezadeld met administratieve rompslomp. Tegelijkertijd kan de opdrachtgever wel maximaal profiteren van de noodzakelijke flexibiliteit.

Detacheren: Effectieve Match voor bepaalde tijd of duur
Flex Selectief Werkt heeft gemotiveerde en ervaren vakmensen die er voor kiezen om gedurende een bepaalde periode projectmatig te werken. Dit met vooraf afgesproken vaste uren gedurende een vaste periode. Wij verzorgen de werving en selectie van geschikte kandidaten waaruit gekozen kan worden. Wij spannen ons in dat de opdrachtgever geen werkgeversrisico’s draagt en niet wordt opgezadeld met administratieve rompslomp. Tegelijkertijd kan de opdrachtgever maximaal profiteren van noodzakelijke flexibiliteit.

WhatsApp chat